Τροχαίο δυστύχημα στο Βασιλικό Εύβοιας: Πατέρας δύο παιδιών ο 35χρονος που σκοτώθηκε

Τροχαίο δυστύχημα στο Βασιλικό Εύβοιας: Πατέρας δύο παιδιών ο 35χρονος που σκοτώθηκε

Ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 35χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής στο Βασιλικό Εύβοιας. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, στις 06:45 το πρωί της Κυριακής, υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες, το οχημα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ο 35χρονος μαζί με ακόμη ένα άτομο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει από την γέφυρα στο Βασιλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός ονόματι Άκης Κοτσίφης και ο συνοδηγός Δημήτρης Τσιριμώκος, κινούνταν στο δρόμο του Βασιλικού, πριν τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (17-09-2023) στο Βασιλικό Χαλκίδας. Ξαφνικά χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και ακολούθως το ΙΧ διαπέρασε με σφοδρότητα τις παρακείμενες μπάρες και εκτοξεύτηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να πέσει στον φονιά ποταμό «Λήλαντα» που ήταν άδειος από νερό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός από διερχόμενους πεζούς και οδηγούς, οι οποίοι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, την πυροσβεστική και την τροχαία.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο Δημήτρης Τσιριμώκος, ενώ ο Άκης Κοτσίφης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.