Σοκ από τον θάνατο 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σοκ από τον θάνατο 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Με ίδια συμπτώματα στο νοσοκομείο εισήχθη και ο φίλος της, ο οποίος μετά από 4 μέρες πήρε εξιτήριο

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 20χρονης φοιτήτριας που μπήκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας νοσηλεύτηκε για εννέα ημέρες και κατέληξε νεκρή μετά από ανακοπή.

Συντετριμμένος ο πατέρας της, αναζητά απαντήσεις για το τι τελικά συνέβη στην κόρη του ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν σηπτικό σοκ και ανακοπή.

Η 20χρονη υποβλήθηκε σε τρεις αξονικές τομογραφίες και της χορηγήθηκε αντιβίωση. Με ίδια συμπτώματα στο νοσοκομείο εισήχθη και ο φίλος της, ο οποίος μετά από 4 μέρες πήρε εξιτήριο. Η νεαρή όμως παρέμεινε στο νοσοκομείο με την υγεία της να επιδεινώνεται συνεχώς.

Η κοπέλα τελικά μπήκε στην εντατική και λίγο αργότερα κατέληξε, με τους γιατρούς να προσπαθούν επί 45 λεπτά να την επαναφέρουν.

Η 20χρονη Βούλα με καταγωγή από τη Χίο είχε γυρίσει στην πόλη όπου σπούδαζε, τα Ιωάννινα, για την εξεταστική της. Σύμφωνα με την οικογένειά της και όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ το πρωί της Παρασκευής (15/9) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κοπέλα δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα ούτε είχε διαγνωστεί με κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική για την 20χρονη που υπέστη ανακοπή

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.