Μακελειό στην Λούτσα: Ο Τούρκος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο φέρεται να είναι ο πληροφοριοδότης της άλλης συμμορίας

Μακελειό στην Λούτσα: Ο Τούρκος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο φέρεται να είναι ο πληροφοριοδότης της άλλης συμμορίας

Φωτογράφισε τα 6 θύματα και έστειλε την εικόνα στον «εγκέφαλο» της ενέδρας

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στην δημοσιότητα για το μακελειό στην Λούτσα με την δολοφονική επίθεση σε 6 μέλη της τουρκικής συμμορίας «Ντάλτον». Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο να είναι ο άνθρωπος που φωτογράφισε τα 6 θύματα λίγη ώρα πριν το μακελειό, δηλαδή να είναι πληροφοριοδότης της άλλης συμμορίας που σχεδίασε τα αντίποινα.

Φωτογραφία – κλειδί θεωρείται αυτή που δημοσιεύτηκε από τουρκική εφημερίδα κι απεικονίζονται τα πρόσωπα των θυμάτων.

Το ερώτημα που προκύπτει ωστόσο είναι ποιος έχει βγάλει αυτή την φωτογραφία. Και μάλιστα σε διαπίστωση που έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ. η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης τα έξι θύματα της δολοφονικής επίθεσης, μετέδωσε το Mega.

Πιθανολογείται δε, οι άντρες να έβγαλαν την εν λόγω φωτογραφία λίγο πριν το μακελειό και ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί δείχνει ότι κάποιος τους φωτογράφιζε και δεν πρόκειται για σέλφι.

Στην συνέχεια, η φωνογραφία αυτή στάλθηκε αμέσως στην αντίπαλη συμμορία στην Τουρκία. Έτσι, λοιπόν εξετάζεται το ενδεχόμενο το 7ο πρόσωπο στην παρέα των Τούρκων που βγάζει την φωτογραφία να είναι ο άντρας τουρκικής καταγωγής που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος.

Επιπλέον οι Αρχές εξετάζουν τόσο αν η συγκεκριμένη φωτογραφία των 6 είναι στο κινητό του συλληφθέντα όσο κι αν υπάρχει DNA του στα δύο σπίτια στην Λούτσα και στο Παλαιό Φάληρο που διέμειναν τα 6 θύματα του μακελειού.