Οργανώστε το μπάνιο του μωρού σας με προϊόντα από το Anatello.gr!

Οργανώστε το μπάνιο του μωρού σας με προϊόντα από το Anatello.gr!

Η καθημερινή φροντίδα ενός μωρού – ειδικά ενός νεογέννητου – παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τη σωστή και ομαλή ανάπτυξή του. Η σωστή υγιεινή ενός βρέφους είναι απαραίτητη, καθώς έτσι το κρατάτε υγιές, καθαρό, μακριά από μικρόβια και το προστατεύετε.

Είτε είστε νέοι γονείς είτε όχι, γνωρίζετε πως κατά τους πρώτους μήνες το μπανάκι μωρού αλλά και οι αλλαξιέρες, είναι προϊόντα που θα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας, για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και να κάνετε το μωρό σας να αισθάνεται καλύτερα.

Το Anatello, μας δίνει τις συμβουλές του για να μπορέσουμε να επιλέξουμε τα προϊόντα εκείνα που θα χαρίσουν στα μωρά την καλύτερη εμπειρία μπάνιου και περιποίησης!

Μπανάκι μωρού: Άνεση και ασφάλεια

Το μπανάκι μωρού σας προσφέρει τη δυνατότητα και την ευκολία να κάνετε μπάνιο το μωρό σας σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι, ώστε να προστατεύει το μωρό από πεσίματα. Ο χώρος είναι πιο περιορισμένος από μια μπανιέρα, οπότε το μωρό σας έχει ελευθερία κινήσεων, αλλά δεν μπορεί να γλιστρήσει.

                                    Stokke Flexi Bath X-Large Transparent Green

Φροντίστε να προμηθευτείτε ένα μπανάκι μωρού που σας βολεύει, όπως για παράδειγμα ένα αναδιπλούμενο. Μπορείτε να το μεταφέρετε παντού και να το έχετε μαζί σας ακόμα και στις διακοπές, ώστε να μην αλλάζει το παιδί σας συνήθειες.

Μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα είδη που απαιτούνται όπως σαμπουάν, τα παιχνίδια του, πετσέτες, ώστε να μη χρειαστεί να τα βρίσκετε εκείνη την ώρα.

Άνετη αλλαξιέρα, πιο εύκολη διαδικασία!

Οι αλλαξιέρες μωρού μπορούν να κάνουν τη ζωή των γονιών πολύ πιο εύκολη. Χρησιμεύουν όχι μόνο για την αλλαγή πάνας, αλλά και για μετά το μπάνιο. Εκεί, μπορείτε να σκουπίσετε και να ντύσετε το μωρό σας. Οι περισσότερες αλλαξιέρες έχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, για να έχετε σε ένα σημείο όλα τα απαραίτητα.

BEBESTARS ΜΠΑΝΙΕΡΑ-ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ DELUXE ELEPHANT

Επιλέξτε μπανιέρα αλλαξιέρα και κάντε τη ζωή σας ευκολότερη, αφού με ένα προϊόν, έχετε πρόσβαση σε πολλαπλές λειτουργίες.

Φροντίστε τα καλύμματα αλλαξιέρας να είναι μαλακά, με ανατομικές θέσεις, ώστε να μην προκαλούν ενοχλήσεις στο μωρό σας.

Δημιουργήστε ένα χώρο αποκλειστικά για το μωρό σας!

Η αλήθεια είναι πως με το μπανάκι μωρού, μπορείτε να φροντίσετε το παιδί σας όπου κι αν βρίσκεστε! Καλό είναι ωστόσο να δημιουργήσετε μια ειδική περιοχή για το μπάνιο και την περιποίησή του. Θα νιώθετε πιο σίγουροι, θα είστε σαφώς πιο οργανωμένοι και το μωρό σιγά σιγά θα αντιλαμβάνεται τη διαδικασία, αφού θα βλέπει γνώριμα μέρη και εικόνες.

Διατηρήστε το χώρο αυτό καθαρό και εύκολα προσβάσιμο σε περίπτωση που εσείς ή κάποιος άλλος χρειαστεί να φροντίσετε το παιδί.

Μερικές γενικές συμβουλές

Φροντίστε τα προϊόντα που θα επιλέξετε να είναι ασφαλή για το μωρό σας. Η αλλαξιέρα για παράδειγμα, να διαθέτει το ιδανικό ύψος στο πλάι, ώστε να αποτρέπει το μωρό σας από πιθανή πτώση. Το ίδιο ισχύει και με το μπανάκι. Βεβαιωθείτε επίσης ότι διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια και λαβές που σας επιτρέπουν να έχετε τον έλεγχο.

Επίσης, μπορείτε να έχετε ανταλλακτικά καλύμματα αλλαξιέρας, σε περίπτωση που κάποιο από αυτά βολεύει το μωρό σας αλλά και εσάς περισσότερο.

                                        INTERBABY ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑΣ PINK 845-02

Όσο δύσκολη και αν σας φαίνεται η διαδικασία, να θυμάστε πως είναι θέμα συνήθειας και ... εξάσκησης! Προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται το μωρό σας και χαρίστε του υγεία και καθαριότητα καθημερινά και με ασφάλεια.

Ευχαριστούμε το Anatello για τις προτάσεις προϊόντων. 

Αν σας άρεσαν τα παραπάνω αξεσουάρ, μπορείτε να τα βρείτε εδώ: