Γιώργος Τράγκας: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την αμύθητη περιουσία του – Τι δεν επιθυμεί να βγει η χήρα του, Μαρία Καρρά

Γιώργος Τράγκας: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την αμύθητη περιουσία του – Τι δεν επιθυμεί να βγει η χήρα του, Μαρία Καρρά

Τι είπε ο δικηγόρος του γιου του δημοσιογράφου

Συνεχίζεται το σίριαλ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, την οποία έχουν αποδεχθεί η χήρα του Μαρία Καρρά και ο γιος του Γιάννης Τράγκας.

Ο δικηγόρος του δεύτερου, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στο MEGA τονίζοντας ότι ο εντολέας του ζητά να υπάρξει καταγραφή όλης της περιουσίας σε αντίθεση με την Μ. Καρρά που δεν το επιθυμεί.

«Αυτή η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και ενδιαφέρει πλέον το κοινό και το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που υπάρχει ανάγκη και είναι η έντονη επιθυμίας της πλευράς του εντολέα μου, του Γιάννη Τράγκα, είναι να υπάρχει μια καταγραφή όλης της περιουσίας. Εκεί είναι η διαφοροποίηση του εντολέα μου με την κ. Καρρά. Η κ. Καρρά δεν επιθυμεί να καταγράφουν τα ακίνητα που είναι στην Αμερική, επειδή αυτά ανήκουν σε κάποιες εταιρείες, οι οποίες συνεχίσουν να λειτουργούν, και η διοίκηση τους ελέγχεται από την ίδια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένα από αυτά στο Λας Βέγκας πουλήθηκε με την υπογραφή της. Είναι σαφές ότι θέλουμε να καταγράφουν αυτά τα ακίνητα, να υπάρξει διαφάνεια, να φτάνουμε σε έναν έλεγχο γιατί είναι σε εξέλιξη φορολογικός έλεγχος. Να καταγράφουν κυρώσεις και πρόστιμα και να δούμε τι θα απομείνει. Η μετοχή των εταιρειών αυτών ανήκει στους συγκληρονόμους. Αν ο Γιώργος Τράγκας, δεν είχε περιλάβει τα ακίνητα αυτά στην διαθήκη του, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ γι΄αυτά».

«Το γεγονός ότι πουλάει ένα περιουσιακό στοιχείο έχει δύο ενδεχόμενα: εάν το περιουσιακό αυτό στοιχείο εκποιήθηκε στην πραγματική του αξία, και αν τα χρήματα αυτά είναι σε λογαριασμό της εταιρείας δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτά τα χρήματα πάνε στον λογαριασμό της κ. Καρρά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε ο Νίκος Αγαπηνός αναφορικά με τα χρήματα από την εκποίηση ενός ακινήτου που κατείχε ο δημοσιογράφος.