Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ραφήνας οι επιβάτες του Fast Ferries

Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ραφήνας οι επιβάτες του Fast Ferries

Χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να κοπούν οι αλυσίδες από τις άγκυρες που είχαν τυλίξει τη μία από τις δύο προπέλες του

Κατάπλευσε μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ραφήνας με τη συνδρομή ρυμουλκών, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Fast Ferries Andros που από τις 7:30 χθες το πρωί ήταν ακινητοποιημένο με 731 επιβάτες στο αγκυροβόλιο, λόγω εμπλοκής στην προπέλα του πλοίου αλυσίδας άγκυρας από άλλο πλοίο.

Από το πλοίο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 731 επιβάτες.

Νωρίτερα ειδικό συνεργείο χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ώρες για να κόψει τις αλυσίδες από τις άγκυρες που είχαν τυλίξει τη μία από τις δύο προπέλες του.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε χθες, Σάββατο (9/9) το πρωί το συμβάν, έχει τοποθετηθεί σημαδούρα προκειμένου σήμερα να επιχειρηθεί από ρυμουλκό η ανέλκυση της αλυσίδας και της άγκυρας που πιθανό υπάρχει από το άλλο πλοίο.

Σημειώνεται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. ότι σήμερα από το Λαύριο αντί του λιμανιού της Ραφήνας έγινε η αναχώρηση του «Superferry» για Ανδρο Τήνο Μύκονο ενώ, από τη Ραφήνα έφυγε μόνο το «Superexpress» για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα.