Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά – Θρήνος στην Κρήτη, τελευταίο αντίο σήμερα στον 36χρονο Αντώνη που τον άφησαν να πνιγεί

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά – Θρήνος στην Κρήτη, τελευταίο αντίο σήμερα στον 36χρονο Αντώνη που τον άφησαν να πνιγεί

Πραγματογνώμονες θα αρχίσουν να ερευνούν κάθε στιγμή από την στιγμή του απόπλου του πλοίου αλλά και μέχρι το συμβάν ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα λίγες ημέρες μετά τη σοκαριστική δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Σήμερα οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ολόκληρη η Κρήτη θα πουν το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία του θα τελετεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.

Στην υπόθεση θα μπουν πραγματογνώμονες οι οποίοι θα αρχίσουν να ερευνούν κάθε στιγμή από την στιγμή του απόπλου του πλοίου αλλά και μέχρι το συμβάν ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες.

Σε κάθε πλοίο σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, υπάρχει ένας καταγραφέας, όπου καταγράφονται όλα τα στοιχεία του ταξιδιού αλλά και όλες οι ασύρματες επικοινωνίες που έχει η γέφυρα με το προσωπικό του πλοίου.

Όλα αυτά χθες στις 12 το πρωί, με εντολή εισαγγελέα, το Λιμενικό πήγε να πάρει τον καταγραφέα και τον μετέφερε στην Ειδική Υπηρεσία του Λιμενικού, να γίνει ανάκτηση των δεδομένων και να αποδοθούν οι ευθύνες.

 

Σημειώνεται οπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καρατόμησε χθες τον Λιμενάρχη και τον διοικητή του Πειραιά, ύστερα από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν μέλη του πλοίου στο οποίο πήγε να επιβιβαστεί.

Συγκεκριμένα, έδωσε εντολή στον κ. Αρχηγό για την απομάκρυνση του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά και του Διοικητή του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

«Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε»

Εν τω μεταξύ, στο φως ήρθε και ένα νέο ηχητικό από τη συνομιλία μέλος του πληρώματος με τον καπετάνιο του Blue Horizon, που έκανε το προχθεσινό δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Κρήτη λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο λιμάνι.

– Πες στα παιδιά που είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

(ακούγονται αποδοκιμασίες του κόσμου)

– Εντάξει κάπταιν, θα το ξαναπώ.

– Αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα. Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε.