Ανακοίνωση της εταιρείας που ανήκει το Blue Horizon: «Αδιανόητες σκηνές», τόνισε για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

Ανακοίνωση της εταιρείας που ανήκει το Blue Horizon: «Αδιανόητες σκηνές», τόνισε για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

«Διερευνώνται εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες», ανάφερε η ATTICA GROUP - Ο Λύτρας αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Σε νέα ανακοίνωση αναφορικά με το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 36χρονος την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon εξέδωσε η ATTICA GROUP.

«Η οικογένεια της ATTICA GROUP είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν και εκφράζει την οδύνη, τα συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και στους φίλους του 36χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Οι σκηνές που όλοι είδαμε χθες βράδυ είναι αδιανόητες, δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό, όχι μόνο των πληρωμάτων μας, αλλά και της ελληνικής ναυτοσύνης στο σύνολό της» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Επισημαίναι δε πως θέλει να καταστήσει σαφές ότι παράλληλα με την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να διακριβωθούν στο ακέραιο οι συνθήκες της τραγωδίας, διερευνώνται εσωτερικά και οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων.

Ο Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Εξάλλου με ανακοίνωσή του, ο Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό ότι αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και αναφέρει τα εξής:

«Ο αδελφός του αείμνηστου Αντώνη που δολοφονήθηκε από υπαλλήλους της ναυτιλιακής εταιρείας που διαχειρίζεται το πλοίο Blue Horizon, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν κυριολεκτικά στη θάλασσα ενώ ήταν πάνω στην μπουκαπόρτα του πλοίου που αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο Κρήτης, μας έδωσε εντολή να παραστούμε προς υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον όλων των υπεύθυνων.

Πρόκειται για ένα αδιανόητο έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη παρακαλάει όλους τους δημοσιογράφους, αν και αντιλαμβάνεται την υποχρέωση τους για ενημέρωση του κοινού, να μην επικοινωνούν μαζί τους καθότι δεν είναι σε θέση να κάνουν δηλώσεις, δεδομένης της οδύνης τους και της ψυχικής συντριβής στην οποία έχουν περιέλθει».