Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ στην Αλόννησο – «Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού»

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ στην Αλόννησο – «Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού»

Ο νεαρός εργαζόταν σε σπίτι -μουσείο

Στις φυλακές των Γρεβενών μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα του DNA κρατείται από χθες χοροδιδάσκαλος από την Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ, μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου. Ο 37χρονος από την Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου με οριακή νοημοσύνη.

Χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού, γεγονός που όπως είπε θα αποδειχθεί από τις κάμερες και τα αποτελέσματα του dna. «Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση , να δείτε κάθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στην φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος . Ρωτήθηκε εάν τον ελκύει το ίδιο φύλο και απάντησε αρνητικά λέγοντας πως ποτε δεν τον έλκυε ενώ έχει σύντροφο.

Πώς έγινε το φρικιαστικό περιστατικό

Στις 30 Αυγούστου ένας 37χρονος από την Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους . Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει». Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός. Καθ΄όλη την διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του , όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Χθες οδηγήθηκαν στον ανακριτή και η συνάδελφος του 37χρονου που τον υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα, αφέθηκε ελεύθερη. Τον 37χρονο υπερασπίζεται δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ανέφερε στα gegonota.news πως με τον συγκεκριμένο χοροδιδάσκαλο γνωρίζονται 20 χρονια, του έχουν εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων και ο ίδιος εμπιστευτεί τα παιδιά τους και ουδέποτε έχει δώσει κανένα δικαίωμα. «Τον γνωρίζουμε 20 χρονια. Δεν είναι δυνατόν να μην είχαμε καταλάβει τίποτα δυο δεκαετίες. Δεν είμαστε ανόητοι να εμπιστευόμασταν τα παιδιά μας», δήλωσε.