Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης σε γυναίκα με σύριγγα στην Καισαριανή

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης σε γυναίκα με σύριγγα στην Καισαριανή

Η 26χρονη πρέπει να αναμείνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για 25 μέρες για να φανεί αν υπήρξε κάποια μόλυνση από το σπερματικό υγρό που της έριξε

Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από την επίθεση με σύριγγα σε κοπέλα στην Καισαριανή από την κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου, καθώς το πρόσωπό του φαινόταν, Ακόμη αναζητείται, ενώ την περιοχή οι κάτοικοι είναι ανάστατοι ενώ η 26χρονη κοπέλα πρέπει να αναμείνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για ακόμη 25 μέρες ώστε να επιβεβαιωθεί εάν υπήρξε κάποια μόλυνση από το σπερματικό υγρό που της έριξε, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στην Καισαριανή οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών. Το πρόσωπο του δράστη φαίνεται καθαρά όπως και η επίθεση σε ανυποψίαστη γυναίκα που περπατούσε μπροστά του, με μια σύριγγα που κρατούσε.

Έξι ημέρες μετά από τις σκηνές μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, οι έρευνες συνεχίζονται, με την κοπέλα που βρέθηκε στο στόχαστρο να αγωνιά και τους αστυνομικούς να αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν στα χέρια τους τον νεαρό που για την ώρα κρύβεται.

Τα νέα στοιχεία που παρουσιάζει το MEGA από τις κινήσεις των αστυνομικών, η καταγγελία της 26χρονης που πήγε έντρομη σε αστυνομικό τμήμα μαζί με την ανάλυση του βίντεο, κρατούν το θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

συριγγα

Το χρονικό της επίθεσης

Τρίτη 29 Αυγούστου ώρα 20:30. Η 26χρονη διασχίζει τον δρόμο μαζί με ακόμα μια γυναίκα και ο δράστης παραμονεύει. Δεν είναι ο νεαρός που διακρίνεται πίσω τους. Όταν οι δύο γυναίκες περνούν από δίπλα του, εκείνος αρχίζει να τις ακολουθεί.

Οι κοπέλες δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. Συζητούν και συνεχίζουν την πορεία τους, με τον δράστη να γυρνάει το κεφάλι του δεξιά για να δει αν κάποιος βλέπει ότι κρατάει στα χέρια του μια σύριγγα.

Αμέσως μετά ακολουθεί η στιγμή της επίθεσης. Ο δράστης εκτοξεύει από τη σύριγγα το υγρό που περιείχε, με τον ίδιο να γυρίζει προς τα πίσω και τις δύο γυναίκες που, όπως είπαν, δεν κατάλαβαν τίποτα εκείνη την ώρα, να συνεχίζουν την πορεία τους.

Η 26χρονη διαπίστωσε αυτό που συνέβη όταν επέστρεψε σπίτι της. Δυο μέρες μετά πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να παίρνουν στα χέρια τους το βίντεο ντοκουμέντο και να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

«Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με την χρήση σύριγγας έριξε στο ρούχο της, άγνωστο υγρό, το οποίο εικάζεται ότι πρόκειται για σπερματικό υγρό».

Σε κατάσταση σοκ 

Οι αστυνομικοί περιμένουν το αποτέλεσμα της εργαστηριακής εξέτασης του ρούχου που φορούσε η 26χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα παραμένει σε κατάσταση σοκ και περιμένει να συλληφθεί ο νεαρός που την έβαλε στο στόχαστρο.

Έχει δει πλέον το βίντεο της επίθεσης και φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν τον γνώριζε και δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Η περιοχή παραμένει ανάσταση. Όλοι στη γειτονιά περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του δράστη, αν μένει μόνιμα στην Καισαριανή ή αν έφτασε στο σημείο για την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα από την ανάλυση του βίντεο να ταυτοποιήσουν τον δράστη, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως φαίνεται παρακολουθεί τον σάλο που προκάλεσε η πράξη του και κρύβεται.

Η 26χρονη φέρεται να έκανε μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας.

Η ανασφάλεια στην περιοχή κυριαρχεί, με τους αστυνομικούς να θεωρούν θέμα χρόνου τον εντοπισμό του δράστη για να έρθει αντιμέτωπος με τη συνέπεια της αρρωστημένης του πράξης.