Φρίκη στη Λευκάδα: Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι για βιασμό 14χρονης σε παραλία του νησιού

Φρίκη στη Λευκάδα: Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι για βιασμό 14χρονης σε παραλία του νησιού

Οι δράστες την ακινητοποίησαν με χρήση βίας

Μια σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά την καταγγελία για τον βιασμό μιας 14χρονης σε παραλία της Λευκάδας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες, χθες, δύο Σέρβοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Η καταγγελία έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου, σύμφωνα με την οποία, μία 14χρονη κάτοικος του νησιού, εξαναγκάστηκε, από τους δύο άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου, σε παραλία του νησιού.

Η ανήλικη φέρεται να είχε γνωριστεί με τους νεαρούς Σέρβους, πήγαν μαζί σε μία παραλία και εκεί οι δράστες την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και την βίασαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.