Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τις must-have Guess τσάντες για τη νέα σεζόν!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με τις must-have Guess τσάντες για τη νέα σεζόν!

Για όλες τις ώρες της ημέρας και επιλογές για βραδινές και πιο επίσημες περιστάσεις

Η νέα σεζόν έχει φτάσει για τα καλά και μαζί της έρχεται και η στιγμή της ανανέωσης! Η γυναικεία τσάντα αποτελεί πολύ σημαντικό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, καθώς τη συνοδεύει παντού και όλες τις ώρες.

Γυναικείες τσάντες θα κρατήσουμε στη βόλτα, τον περίπατο, το γραφείο, το γυμναστήριο, την παραλία και φυσικά και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως ένα δείπνο, ένας γάμος ή μια βάφτιση.
Ψάχνετε να βρείτε τα ιδανικά κομμάτια για φέτος το καλοκαίρι που θα συνδυάζουν άνεση, ποιότητα και στυλ; Το Lucky Boutique μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του ώστε να επιλέξουμε τις τσάντες εκείνες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Τσάντες Guess για όλες τις ώρες της ημέρας

Αν αναζητάτε τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, τότε το Lucky Boutique σας έχει τη λύση!
Επιλέξτε τσάντες άνετες και ευρύχωρες, που θα μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα με τα ρούχα σας. Επιπλέον, βασίστε την επιλογή σας στις δραστηριότητές σας. Επιλέξτε κομμάτια που μπορείτε να κρατήσετε στο γραφείο, αλλά και σε μία έξοδο αργότερα.

Η νέα σεζόν φέρνει νέες τάσεις και σχέδια, με ελκυστικές επιλογές για κάθε γυναίκα που θέλει να αναδεικνύει την εμφάνισή της σε κάθε έξοδο!

Οι tote bags αποτελούν την ιδανική λύση για τη νέα σεζόν, αν θέλετε να έχετε μια στιλάτη τσάντα για όλες τις ώρες της ημέρας! Φέτος θα δούμε ξανά τα μεταλλικά στοιχεία, όπως και τα καλοκαιρινά patterns. Η «ψάθα» έχει ξανά την τιμητική της, βοηθώντας μας να επιλέγουμε κομμάτια που μπορούν να σταθούν παντού!

Επιλέξτε χρώματα nude που συνδυάζονται εύκολα με ρούχα και παπούτσια, δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις. Φυσικά θα επικρατήσουν και πιο έντονα χρώματα, όπως και τα κλασικά καλοκαιρινά μπλε και άσπρο τα οποία θα δώσουν «ζωντάνια» και καλοκαιρινό αέρα σε κάθε outfit!

Αν έχετε σκοπό να επιλέξετε μόνο ένα κομμάτι, οι tote bags είναι η κατάλληλη επιλογή. Μπορείτε να έχετε μαζί σας τα γυαλιά σας, νεσεσέρ καλλυντικών, ακόμα και κάποιο μπλουζάκι και να παρευρεθείτε με αυτές παντού!

Βραδινές και πιο επίσημες τσάντες

Αν ψάχνετε τσάντες αποκλειστικά για βραδινές εμφανίσεις και εξόδους, σας έχουμε τις καλύτερες επιλογές! Φέτος, στις βραδινές εμφανίσεις θα επικρατήσουν τα ζωντανά και εκκεντρικά χρώματα – όπως το φούξια – χωρίς να σημαίνει πως οι πιο απαλές αποχρώσεις δεν θα έχουν την τιμητική τους.

Επιλέξτε μοντέλα που ταιριάζουν με την γκαρνταρόμπα σας και σας δίνουν ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια μιας εξόδου.

Τολμήστε να εντάξετε στην ντουλάπα σας έντονα χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δεν θα χάσετε!

Οι τσάντες με αλυσίδα και λουρί θα επικρατήσουν, αναβαθμίζοντας τις εμφανίσεις μας με τις εντυπωσιακές τους λεπτομέρειες.

Αν ωστόσο θέλετε κάτι πιο minimal, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα πιο απλή ή μικρού μεγέθους, η οποία θα αποπνέει κομψότητα αλλά και φρεσκάδα.

Μη χάνετε χρόνο! Επιλέξτε μοδάτες τσάντες και ετοιμαστείτε για εμφανίσεις που θα συζητηθούν!
Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, λάβετε υπόψη την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας, τις ανάγκες σας και φυσικά το προσωπικό σας γούστο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με νέα σχέδια και χρώματα! Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αλλάξει ύφος και που ξέρετε, μπορεί έτσι να βρείτε τα κομμάτια εκείνα που θα αναδείξουν πλήρως τη θηλυκότητα και την προσωπικότητά σας!

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα εδώ: