Άγριο ξύλο με τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο

Άγριο ξύλο με τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στο Ηράκλειο

Μέλη δύο οικογενειών συνεπλάκησαν χρησιμοποιώντας σφυριά, σπρέι πιπεριού και καδρόνια - Η Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Μεσσαρά Ηρακλείου,όπου τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα και έγιναν οκτώ προσαγωγές από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, στον άγριο ξυλοδαρμό ενεπλάκησαν πολλά άτομα και φαίνεται - μεταξύ άλλων - να χρησιμοποιήθηκαν σφυριά, σπρέι πιπεριού και καδρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης όλα ξεκίνησαν μεταξύ δύο νεαρών, ενός 25χρονου κι ενός 19χρονου, με καταγωγή από την Γαλιά Μεσσαράς. Μια προσπέραση και μια άσεμνη χειρονομία φαίνεται να ήταν η αφορμή που συνεπλάκησαν στη μέση του δρόμου από Γαλιά προς Μοίρες. Στον συγκεκριμένο καυγά φέρεται να ενεπλάκη κάποια στιγμή και ο πατέρας του 25χρονου, που έτυχε να περνά από το σημείο.

Ο 25χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετέβη με τον πατέρα του χτυπημένος στο Αστυνομικό Τμήμα, χωρίς ωστόσο να πει στους αστυνομικούς με ποιον συνεπλάκη. Εκεί του σύστησαν να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματά του. Ωστόσο στο Κέντρο Υγείας ο 25χρονος κι ο πατέρας του συναντήθηκαν εκ νέου με τον 19χρονο και συγγενείς του. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πολύ γρήγορα έξω από το Κέντρο Υγείας βρέθηκαν μέλη και των δύο οικογενειών και ξεκίνησε ο απίστευτος καυγάς, με γιατρούς και αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να προσπαθούν να σταματήσουν τη συμπλοκή, χωρίς αποτέλεσμα.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, τουλάχιστον τέσσερις είναι οι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν χωριστά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για εξειδικευμένη ιατρική αντιμετώπιση, ενώ έχουν γίνει και άλλες τέσσερις προσαγωγές. Κάποιοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Φαιστού και κάποιοι στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Την ίδια ώρα, δυνάμεις της ΟΠΚΕ έσπευσαν και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να αποτραπεί νέα σύρραξη.