Το δώρο που δέχθηκε ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφοντας από την Εύβοια στο λιμάνι της Ραφήνας

Το δώρο που δέχθηκε ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφοντας από την Εύβοια στο λιμάνι της Ραφήνας

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας έκανε διακοπές με την πολυπληθή οικογένειά του στην Κάρυστο

Οι διακοπές του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας στην Εύβοια τελείωσαν και ο Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει για την πολυμελή οικογένειά του στο λιμάνι της Ραφήνας.

Εκεί, όπως αναφέρει το irafina.gr, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης συναντήθηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον υπεύθυνο της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτου, Αλεξανδρή Παναγιώτη, από τον οποίο παρέλαβε και το αναμνηστικό δώρο εκ μέρους όλης της εταιρίας που ήταν μια πολυτελή εικονογραφημένη έκδοση με τον τίτλο «Dancing in realLife» που περιλαμβάνει όλες τις περιόδους των έργων του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη.

Η εταιρεία επιλέχθηκε για ακόμη μια χρονιά από τον Μπόρις Τζόνσον για το προσωπικό αυτοκίνητο της οικογένειας του. Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξε την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Αθήνας απευθείας μέσω της πύλη VIP. Αυτή την χρονιά προτίμησε ένα αυτοκίνητο με 7 θέσεις, ιδανικό για την πολυμελή οικογένεια του που πρόσφατα απέκτησε και ένα καινούργιο μέλος.

Η διακοπές του στην Ελλάδα είχαν διάρκεια 10 ημερών και το ζεύγος μαζί με τα παιδιά τους κατέλυσε σε πολυτελή βίλα στο Νημποριό του δήμου Καρύστου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που προτίμησε για ένα ακόμα καλοκαίρι την Εύβοια σαν οικογενειακό προορισμό, ενθουσιασμένος από την προγενέστερη εμπειρία του, καθώς και της θερμής υποδοχής που είχε από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Μπόρις Τζόνσον με την παρουσία του στο λιμάνι της Ραφήνας προσέλκυσε πλήθος κόσμου, που προσπάθησε να συνομιλήσει η να πάρει κάποια φωτογραφία μαζί του. Ακόμα και οι λιμενικοί φυλακές που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα, δεν έχασαν αυτή την ευκαιρία. Ευγενικός και πρόσχαρος δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα και αποχώρησε με την οικογένεια του και την συνοδεία του προς το αεροδρόμιο για την αναχώρηση του.