Άγριο επεισόδιο έξω από εκκλησία στην Εύβοια για τις νέες ταυτότητες – Γυναίκα χαστούκισε ιερέα

Άγριο επεισόδιο έξω από εκκλησία στην Εύβοια για τις νέες ταυτότητες – Γυναίκα χαστούκισε ιερέα

Έξαλλη η 45χρονη τον φώναζε «προδότη»

Θύμα επίθεσης από γυναίκα έπεσε ιερέας το Σάββατο (26/8) στα Ψαχνά Ευβοίας. Η 45χρονη τον χαστούκισε γιατί ο 66χρονος παπάς δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του προς τους πιστούς κατά των νέων ταυτοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του έξω από την Εκκλησία όπου λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ιερέας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, όλα ξεκίνησαν μόλις η γυναίκα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον Ιερέα γιατί δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Ο κληρικός κατά τις ίδιες πληροφορίες της απάντησε με ηρεμία πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τον φώναζε «πουλημένο»

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως  «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.