Βίντεο-ντοκουμέντο της ανάσυρσης από τη θάλασσα του άτυχου 48χρονου στο Λαγονήσι

Βίντεο-ντοκουμέντο της ανάσυρσης από τη θάλασσα του άτυχου 48χρονου στο Λαγονήσι

Ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τον 8χρονο γιο του που παρέσερνε το ρεύμα και έχασε τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ

Συγκλονίζει η ιστορία του 48χρονου πατέρα που βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει το γιο του στο Λαγονήσι και τελικά πνίγηκε ο ίδιος.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, φαίνεται ο 48χρονος να ανασύρεται αναίσθητος από τη θάλασσα. Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στη διάσωσή του, βούτηξέ στα κύματα και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο αριστερό μπαλόνι του φουσκωτού. «Κατέβασαν ένα παιδάκι και προσπαθούσαν περίπου επί μισή ώρα να επαναφέρουν κάποιον άλλον που ήταν στο σκάφος. Δεν φαινόταν, αλλά έβλεπα τις κινήσεις» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται, ότι το παιδί ήταν σε θαλάσσιο στρώμα και τα ρεύματα το παρέσυραν προς τα βαθιά. Ο πατέρας επιχείρησε να τον σώσει, χωρίς να ξέρει καλό κολύμπι. Στην παραλία επικράτησε αναστάτωση και πανικός. Ο 48χρονος δεν είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, που δεν εφημέρευε, ήταν όμως το πιο κοντινό νοσοκομείο. Ο άτυχος 48χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.