Μύκονος: Έπιασαν στα πράσα «μακρυχέρα» καθαρίστρια – Άδειαζε σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων

Μύκονος: Έπιασαν στα πράσα «μακρυχέρα» καθαρίστρια – Άδειαζε σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17.000 ευρώ - Εκτιμάται ότι δρούσε 4 χρόνια

Μία καθαρίστρια που τρύπωνε σε δωμάτια πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχείου της Μυκόνου και άρπαζε χρήματα και κοσμήματα, ενώ «έγδυσε» ακόμη και τον ιδιοκτήτη του καταλύματος όπου εργαζόταν, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η «μακρυχέρα» 45χρονη υπάλληλος από την Αλβανία πιάστηκε στα πράσα μετά από καταγγελία θύματος, ενώ όπως αναφέρει το mykonosvoice.gr, οι Αρχές εκτιμούν, ότι πρόκειται για κατά συρροή «ποντικό», που δρούσε τα τελευταία 4 χρόνια στη Μύκονο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ., η 45χρονη «εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως καθαρίστρια στην οικία και ξενοδοχειακή μονάδα ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στις 18 Αυγούστου αφαίρεσε από την τσέπη της βερμούδας του 50 ευρώ. Στις 19 Αυγούστου αφαίρεσε από την τσέπη της βερμούδας του 100 ευρώ, ενώ στις 19 Αυγούστου από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε ημεδαπή, δυο βραχιόλια.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, εκτιμάται ότι κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων 4 ετών, στην περιοχή «Ληνώ» Μυκόνου αφαίρεσε τμηματικά από διάφορους χώρους της οικίας του το συνολικό χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ».