Aπαγόρευσαν σε μητέρα να ταΐσει το παιδί της με δικό της φαγητό σε beach bar – Τι απαντά η επιχείρηση

Aπαγόρευσαν σε μητέρα να ταΐσει το παιδί της με δικό της φαγητό σε beach bar – Τι απαντά η επιχείρηση

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία παραθερίστριας στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ότι δεν της επέτρεψαν να ταϊσει το 2 ετών παιδάκι της

Μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων σχετικά με την καταγγελία μητέρας, ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της σε beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, παρουσιάζει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Η γυναίκα, ο σύζυγος της και το δίχρονο παιδί τους παραθέριζαν στην περιοχή της Βουρβουρούς με ένα ακόμα ζευγάρι και το ενός έτους παιδί τους. Όταν έφτασαν στο beach bar, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών, για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση. Αφού έκατσαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα μπέργκερ, το οποίο όμως δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους δόθηκαν πίσω τα χρήματα.

Η γυναίκα, όπως είπε, ήθελε να δώσει στο παιδί της φαγητό που είχε φτιάξει η ίδια και τότε την πλησίασε ένας υπάλληλος του καταστήματος και της είπε, ότι αυτό που κάνουν, απαγορεύεται και της είπαν να πάνε να ταΐσουνε το παιδί στο αυτοκίνητο.

«Έτρωγε παστίτσιο η ίδια και ο άνδρας της, δεν τάιζε το παιδί»

Από τη άλλη, ο υπεύθυνος του beach bar έκανε λόγο για ένα διαφορετικό περιστατικό. Συγκεκριμένα, αρνείται πως είπαν στη γυναίκα να πάει στο αυτοκίνητο, ώστε να ταϊσει το παιδί της. Επιπλέον, είπε πως η κυρία έφερε φαγητό μαζί της, το οποίο ήταν παστίτσιο, το έβγαλε και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της.

Ο ίδιος υποστήριξε, πως στο συγκεκριμένο beach bar επιτρέπουν τα πάντα για τα παιδιά, αλλά ήταν υποχρέωση του σερβιτόρου να ενημερώσει την κυρία, ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπονται φαγητά για τους πελάτες.