Χίος: Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για παρανομίες με ξαπλώστρες στην παραλία της Κώμης

Χίος: Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για παρανομίες με ξαπλώστρες στην παραλία της Κώμης

Έπιασαν την ιδιοκτήτρια επιχείρησης

Για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας. συνελήφθη χες ιδιοκτήτρια επιχείρησης στην περιοχή της Κώμης στην Χίο.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο παραλίας, ομπρέλες και ξαπλώστρες της επιχείρησης, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις.

Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη που γίνεται στην ίδια παραλία από ελέγχους που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Επιπλέον συλλήψεις για λειτουργία μουσικών οργάνων χωρίς άδεια

Εξάλλου σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 12/8, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις, μετά από ελέγχους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, οπότε και σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχων διαπιστώθηκε και στις 3 περιπτώσεις ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, με την ένταση μάλιστα της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, διαταράσσοντας και την ησυχία.