Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Απολογούνται οι εννέα κατηγορούμενοι

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Απολογούνται οι εννέα κατηγορούμενοι

Από νωρίς το πρωί βρίσκονται στα δικαστήρια πολίτες για να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους στον γυναικολόγο που θεωρείται ο «εγκέφαλός» του

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανιών και του ανακριτή πέρασαν σήμερα Κυριακή οι εννέα κατηγορούμενοι για την υπόθεση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών στα Χανιά.

Οι απολογίες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00, με πρώτο τον γυναικολόγο που εμφανίζεται ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος. Η διαδικασία αναμένεται να είναι μαραθώνια ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στα δικαστήρια Χανίων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. αφορά τα αδικήματα  της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, παραβάσεις του νόμου περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πλαστογραφία, διατάραξη οικογενειακής τάξης, απάτη, σωματική βλάβη, παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, από νωρίς το πρωί βρίσκονται στα δικαστήρια πολίτες για να δηλώσουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση τους στον γιατρό ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση.