Διευθυντής ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο πωλούσε αμπούλες αερίου γέλιου στη ρεσεψιόν

Διευθυντής ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο πωλούσε αμπούλες αερίου γέλιου στη ρεσεψιόν

Κατασχέθηκαν 20.160 αμπούλες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (11/8) ένας 50χρονος που εργαζόταν ως υπεύθυνος ξενοδοχείου στον Λαγανά της Ζακύνθου και συνελήφθη για διάθεση αμπουλών αερίου γέλιου (Laughing Gas).

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν στοχευμένο έλεγχο στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν τον 50χρονο νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης, καθώς διαπιστώθηκε ότι πωλούσε από τη ρεσεψιόν, σε τουρίστες, κυρίως Βρετανούς νεαρής ηλικίας, αμπούλες αερίου (Laughing Gas).

Κατά τις έρευνες, τόσο στον χώρο υποδοχής, σε ένα ράφι, όσο και σε αποθήκη πίσω από τη ρεσεψιόν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 20.160 αμπούλες αερίου γέλιου, πλήθος από μπαλόνια, καθώς και 2 συσκευές εκτόνωσης αμπουλών.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ερευνούν το θέμα του αερίου γέλιου, όταν άρχισαν να βλέπουν αύξηση σε λιποθυμικά επεισόδια, ενω ένας νεαρός που είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο έφερε πάνω του μια αμπούλα του αερίου

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.