Τραγωδία με τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη: Στη Σάμο η σορός του 11χρονου για την ιατροδικαστική εξέταση

Τραγωδία με τον γιο του Οδυσσέα Σταμούλη: Στη Σάμο η σορός του 11χρονου για την ιατροδικαστική εξέταση

Θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία του πνιγμού του στους Φούρνους Ικαρίας

Λίγο πριν τις 19.00 μεταφέρθηκε στη Σάμο,προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή η σορός του άτυχου 11χρονου, γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς το παιδί ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο νησί των Φούρνων.

Ο 11χρονος φαίνεται ότι στις δυόμισι χθες το μεσημέρι μπήκε μέσα στο νερό όπου ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί της σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην συγκεκριμένη περιοχή, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όταν το παιδί δεν επέστρεφε μετά από ώρες στο σπίτι, η μητέρα ανησύχησε και άρχισε να το αναζητά. Πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από το νησί της Σάμου και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11 χρόνου στο νερό, την οποία ανέσυραν, ενώ στην συνέχεια την μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.