Δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Μιχάλης διένυσε 100 μέτρα και στη συνέχεια ξεψύχησε

Δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Μιχάλης διένυσε 100 μέτρα και στη συνέχεια ξεψύχησε

Υπάρχουν άλλοι τρεις τραυματίες φίλοι της ΑΕΚ και ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση

Τρομακτικές ήταν οι στιγμές που πέρασν όσοι βρέθηκαν έξω από το γήπεδο Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή. Οι συγκεκριμένοι ήρθαν στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών που είχε επιβάλλει η UEFA, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί του φαίνεται πως είχαν προσχεδιασμένη κάθε τους κίνηση αφού για να φτάσουν από την Κροατία στη Νέα Φιλαδέλφεια άλλαξαν 4 χώρες, «εξαφανίστηκαν» και ξαναεμφανίστηκαν στην Κύμης.

«Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος» σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Γεωργίου η οποία σημείωσε πως: «Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ θύμιζε σκηνικό πολέμου» και αναφερόμενη σε μαρτυρίες τόνισε πως οι χούλιγκανς «χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους».

Σε ότι αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου Μιχάλη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μαχαιριά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η δημοσιογράφος ανέφερε πως: «Κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 100 μέτρων όπου και κατέληξε στο έδαφος μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του».

Τρεις τραυματίες, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση 

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φίλους της ΑΕΚ, θύμα της δολοφονικής μανίας στα χθεσινοβραδινά (7/8) επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για ένα νεαρό 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στην μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στην Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.