Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τη φάλαγγα των Κροατών χούλιγκανς να φτάνουν στην Ελλάδα πριν τη φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τη φάλαγγα των Κροατών χούλιγκανς να φτάνουν στην Ελλάδα πριν τη φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διέσχισαν όλη την εθνική οδό και δεν τους σταμάτησε για έλεγχο κανείς

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ άφησε την τελευταία του πνοή φέροντας πολλαπλές μαχαιριές ενώ τα βίντεο που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας δείχνουν μεταξύ άλλων φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκανς να διασχίζουν όλη την εθνική οδό και να φτάνουν στην Αττική.

Tο πλήθος των αυτοκινήτων και βαν στα οποία φέρεται να βρίσκονταν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ταξίδεψαν από την Κροατία στην Ελλάδα οδικώς δεν ακινητοποιήθηκαν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις δυνάμεις της Αστυνομίας που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η φάλαγγα είχε δύο «ομάδες» αυτοκινήτων και σε αυτά επέβαιναν άτομα με ξυρισμένα κεφάλια.

 

 

Φτάνοντας στην Αττική η φάλαγγα των αυτοκινήτων φέρεται να «έσπασε» και μεγάλος αριθμός οπαδών της κροατικής ομάδας έφτασε στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Εκεί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό «Πευκάκια», από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.