Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: «Αντίκρισα ένα σφαγείο στο σπίτι»

Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: «Αντίκρισα ένα σφαγείο στο σπίτι»

Συγκλονίζει ο αδερφός της περιγράφοντας την κατάσταση που αντίκρισε μετά την άγρια επίθεση του 53χρονου στην αδελφή του

Μέχρι και την Δευτέρα 7 Αυγούστου θα παραμείνει διασωληνωμένη η 43χρονη αστυνομικός, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Λάρισα, με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται σταδιακά.

Την φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών της έχει αναλάβει ο αδελφός της, ο οποίος μίλησε στο OPEN και ανέφερε, ότι είδε «ένα σφαγείο», όταν μπήκε στο σπίτι της αδερφής του. Όπως λέει, στο σπίτι αντίκρισε «ένα σφαγείο. Αίματα παντού, στα τοιχία, στο δάπεδο, τι μπορείς να δεις σε μια τέτοια εικόνα, σε ένα τέτοιο περιστατικό. Ακαταστασία». «Έχουμε βάλει καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι, είναι γεμάτο αίματα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε αρχικά.

Για την υγεία της 43χρονης είπε πως «δεν είναι σε καταστολή, αλλά έχει υπερβολικό πόνο στα μάτια της, τώρα ανοίγουν. Μας είπαν ότι είναι διασωληνωμένη απ΄την πρώτη ημέρα θα έχει και σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα. Αν η κατάστασή της πάει όπως είναι τώρα, απ’ τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα σωληνάκια. Η εικόνα ήταν άθλια». Τα χτυπήματα στην γυναίκα ήταν τόσο βαριά, ώστε υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά. Χτυπημένη είναι και στο πρόσωπο, αφού ο δράστης της κατάφερε χτυπήματα στη μύτη, τη γνάθο και το στόμα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα». Σημειώνεται πως ο 53χρονος δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.