Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»

Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»

Στον ανακριτή απολογείται αύριο ο 53χρονος - Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. δίπλα στα δύο παιδιά της οικογένειας

Για ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της 43χρονης αξιωματικού της Αστυνομίας από τη Λάρισα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, κάνουν λόγο οι συνάδελφοί της.

Ο στενός οικογενειακός κύκλος της 43χρονης ωστόσο, φαίνεται ότι γνώριζε το δράμα της γυναίκας. «Μου είπε "Νίκο με σκότωσε". Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε "βοήθεια με σκοτώνει", τότε κάλεσε και την Αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι», δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Οι δηλώσεις της 43χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Λάρισα

Μέσα από το δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, η 43χρονη αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου συζύγου της. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει, να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε η γυναίκα.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς. Ο 53χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή Λάρισας.

Την χτυπούσε αλύπητα για 1 ώρα και 15 λεπτά

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βάναυσο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της. Ο 53χρονος ξυλοκοπούσε από τις 3:00 έως τις 4:15 τα ξημερώματα την 43χρονη Αστυνόμο Α΄, υποδιοικητή αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Λάρισας. Ο δράστης την χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα, προκαλώντας της ρήξεις ουροδόχου κύστης, νεφρού, και κατάγματα σε χέρια, πόδια, πρόσωπο, σιαγόνες και άλλα σημεία του σώματος.

Η μήνυση για απειλή και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή στο παρελθόν, στον τότε σύζυγό της. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 53χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε, πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη και του είπε, πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή η απόφασή της φαίνεται πως τον εξόργισε, με αποτέλεσμα την βάναυση επίθεση εναντίον της.

Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. δίπλα στα δύο παιδιά της οικογένειας

Τα δύο παιδιά τους που φοιτούν στο γυμνάσιο και δημοτικό αντίστοιχα, ήταν σε κατασκήνωση. Μετά το περιστατικό, μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, ενώ ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται μαζί τους, προκειμένου να τους εξηγήσουν τι έχει συμβεί, να τα υποστηρίξουν ψυχολογικά και να εκμαιεύσουν πληροφορίες για την καθημερινότητά τους στο οικογενειακό περιβάλλον.