Θρίλερ με τραυματία σε τροχαίο στις Μοίρες Ηρακλείου – Ο 29χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Θρίλερ με τραυματία σε τροχαίο στις Μοίρες Ηρακλείου – Ο 29χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας, καθώς δεν βρέθηκε όπλο - Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Ηρακλείου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση τροχαίου στην εθνική οδό Ηρακλείου-Τυμπακίου το πρωί της Πέμπτης, για το οποίο κλήθηκε η Αστυνομία, καθώς όπως αποδείχθηκε, ο 29χρονος οδηγός του οχήματος έφερε τυφλό τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr, η Αστυνομία κλήθηκε να επέμβει σε περιστατικό τροχαίου με εκτροπή οχήματος στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Ηρακλείου-Τυμπακίου στις Μοίρες. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο εφημερεύον Βενιζέλειο, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και αποκαλύφθηκε, ότι το θύμα του φερόμενου τροχαίου έφερε τυφλό τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Τα νέα δεδομένα έφεραν και νέες συνθήκες σε επίπεδο έρευνας, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου να αναλαμβάνουν την σκυτάλη της προανάκρισης. Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για αστυνομική εξερεύνηση, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέλαβαν να βρουν τα κομμάτια του παζλ που παραμένει ασυναρμολόγητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με βάση το προφίλ του 29χρονου η ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε να εξετάζει και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, όμως όπλο στο σημείο δεν βρέθηκε, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.