Θρίλερ με διαμελισμένο πτώμα στα Χανιά: Βρέθηκε σπίτι στο Ρέθυμνο που παραπέμπει στον τόπο του εγκλήματος

Θρίλερ με διαμελισμένο πτώμα στα Χανιά: Βρέθηκε σπίτι στο Ρέθυμνο που παραπέμπει στον τόπο του εγκλήματος

Αναμένεται να μιλήσει το DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. - Αναζητείται ο συγκάτοικος του θύματος

Το ματωμένο σκηνικό στο σπίτι νεαρού Πακιστανού που φέρεται να είναι το διαμελισμένο θύμα που βρέθηκε διαμοιρασμένο σε σακούλες ακουπιδιών στο εργοστάσιο διαλογής στερεών αποβλήτων στα Χανιά, φαίνεται πως δίνει τη λύση στον γρίφο που απασχολούσε την ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Χανίων, που έχει την κύρια ευθύνη της προανάκρισης, σε συνεργασία με στελέχη της Ασφάλειας Ρεθύμνου, έχουν καταλήξει στην πιθανή ταυτότητα του θύματος του αποτρόπαιου εγκλήματος. Σύμφωνα με το cretalive.gr, υποψιάζονται -και είναι σχεδόν σίγουροι- ότι το διαμελισμένο πτώμα ανήκει σε έναν νεαρό Πακιστανό, που διέμενε στο Ρέθυμνο. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση μαρτυριών οδήγησαν στο σπίτι, όπου διέμενε ο νεαρός μαζί με έναν ομοεθνή του.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό, που παρέπεμπε σε τόπο εγκλήματος, αφού βρήκαν κηλίδες αίματος και έναν ματωμένο μπαλτά. Οι αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν πάρει δείγματα από το αίμα και τον μπαλτά και από μέρα σε μέρα, λόγω της προτεραιότητας που τέθηκε, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Το DNA θα δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται και ουσιαστικά, τα αποτελέσματα των αναλύσεων θα επισφραγίσουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, αυτό που θεωρούν σχεδόν βέβαιο, ότι το πτώμα ανήκει στον συγκεκριμένο άντρα.

Ο δράστης

Ως προς την ταυτότητα του δράστη, οι υποψίες στρέφονται στον συμπατριώτη και συγκάτοικο του άτυχου άνδρα, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και αναζητείται. Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται μόλις έχουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.