Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονου στη Νίκαια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονου στη Νίκαια

Το «Χαμόγελο του παιδιού» εξέδωσε Missing Alert

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για τον εντοπισμό του 35χρονου Αλτέο Λάζο, που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας στις 5 Απριλίου 2023 και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Για την περίπτωση του το «Χαμόγελο του παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

O Αλτέο Λάζο, όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του παιδιού» έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του παιδιού

Στις 5 Απριλίου 2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.), 35 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 27/07/2023 για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος , έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.