Σε καφετέριες του Ρεθύμνου αναζητούν οι Αρχές στοιχεία για το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά

Σε καφετέριες του Ρεθύμνου αναζητούν οι Αρχές στοιχεία για το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά

Εξακολουθούν να αναζητούνται τα χέρια του θύματος για να μπορέσουν να το ταυτοποιήσουν από τα δακτυλικά αποτυπώματα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του τεμαχισμένου πτώματος που βρέθηκε στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους δε δύο καφετέριες του Ρεθύμνου και σε ένα σούπερ μάρκετ. Κι αυτό γιατί μέσα στη σακούλα όπου βρέθηκε το κεφάλι του άτυχου άνδρα, βρέθηκαν και αποδείξεις από τις εν λόγω επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να συνδυάσουν το δρομολόγιο του απορριμματοφόρου, από το Ρέθυμνο που μετέφερε τις σακούλες, όπου βρέθηκαν τα μέλη του άνδρα, με τις διευθύνσεις των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, ώστε να προσδιορισθεί με ακρίβεια η περιοχή στην οποία έμεναν και κινούνταν ο δράστης και το θύμα.

Ερευνάται ακόμα υλικό από κάμερες καταστημάτων, ενώ δεν αποκλείεται οι αγορές του δράστη ή άλλου σχετιζόμενου προσώπου που αντιστοιχούν στις αποδείξεις που βρέθηκαν, να έγιναν σε προγενέστερο χρόνο. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, γιατί ο δράστης πέταξε τις σακούλες με τα ανθρώπινα μέλη σε κάδους για τη διαχείριση, διαλογή και ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και όχι στους κοινούς κάδους απορριμμάτων.

Εκτιμάται ότι το θύμα απασχολούταν, είτε σε αγροτικές εργασίες, είτε σε ξενοδοχειακές μονάδες ή εργοστάσια. Πάντως προς το παρόν δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση. Υπενθυμίζεται ότι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ εντόπισαν αρχικά ένα ανθρώπινο κρανίο. Σε άλλες σακούλες βρέθηκαν τα πόδια του, τα σπλάχνα του και το ισχίο και η μέση του. Οι αρχές αναζητούν τα χέρια του θύματος για να μπορέσουν να το ταυτοποιήσουν από τα δακτυλικά αποτυπώματα.