Συνεχίζεται το θρίλερ με το διαμελισμένο πτώμα στα Χανιά: Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τα σκουπίδια

Συνεχίζεται το θρίλερ με το διαμελισμένο πτώμα στα Χανιά: Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τα σκουπίδια

Πού στρέφονται οι έρευνες

Ένα θρίλερ χωρίς… τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός ώστε να εξιχνιαστεί η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στο νησί με θύμα έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής το πτώμα του οποίου διαμελίστηκε και μοιράστηκε σε σακούλες σκουπιδιών.

Τα μακάβρια ευρήματα βρήκαν εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ όταν σε μία σακούλα είδαν το κεφάλι και αρχικά πίστεψαν πως επρόκειτο για κούκλα ενώ στη συνέχεια σε άλλη σακούλα εντοπίστηκαν τα πόδια και τα σπλάχνα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αστυνομικοί της Κρήτης συγκρίνουν τα χαρακτηριστικά του θύματος με αυτά των ατόμων που έχουν εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Κάνουν φύλλο και φτερό τα σκουπίδια

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι αναζητήσεις των Αρχών στη ΔΕΔΙΣΑ με στόχο να εντοπιστεί εάν υπάρχει σακούλα η οποία να περιέχει τα χέρια του άνδρα που δολοφονήθηκε καθώς μέσω των αποτυπωμάτων του θα ταυτοποιήσουν το ποιος είναι.

Αυτό το οποίο θεωρείται δεδομένο, σύμφωνα με τις Αρχές είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργαζόμενοι

Οι τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι εντόπισαν το αποκομμένο κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστα Πατεράκη είναι σε κατάσταση σοκ. Αρχικά, δε βλέποντας το μάτι του θύματος ο εργαζόμενος σκέφτηκε ότι επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ από τα μακρυά μαλλιά αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για γυναίκα.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση.» τόνισε ο κ. Πατεράκης, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και στον Δημήτρη Παππά.