Δημιουργήστε μοναδικό μακιγιάζ με τα προϊόντα της La Vie En Rose!

Δημιουργήστε μοναδικό μακιγιάζ με τα προϊόντα της La Vie En Rose!

Βελτιωμένο μακιγιάζ, εντυπωσιακά αποτελέσματα

Το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει και να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή μας! Αναδεικνύει την ομορφιά μας καθώς και σημεία που θέλουμε να τονίσουμε. Το μακιγιάζ προσαρμόζεται και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς κάθε περίσταση μπορεί να αποπνέει διαφορετικό στυλ.

Για να μπορέσουμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα αψεγάδιαστο, χρειαζόμαστε ποιοτικά προϊόντα make up, που εκτός από υψηλή απόδοση και άψογη εφαρμογή, προσφέρουν και διάρκεια αποτελέσματος.

Η La Vie En Rose, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία στον κόσμο του μακιγιάζ με τα προϊόντα της και θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε τα καλύτερα!

Diamond primer

Το diamond primer, αποτελεί μία υπέροχη βάση προσώπου με μεταξένια υφή, που σκοπό έχει να καλύψει τις ατέλειες και να «γεμίσει» τους πόρους και τις λεπτές γραμμές.

Το μακιγιάζ πλέον εφαρμόζεται πιο εύκολα, διαρκεί περισσότερο και οι ατέλειες διορθώνονται!


Εφαρμόστε μετά την κρέμα και σε κάθε περίσταση πριν το foundation, σε όλο το πρόσωπο ή μόνο στην περιοχή του T.

Το Diamond Primer, αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του μετά την κρέμα προσώπου, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Make up 1 Creamy Vanilla

Το Make up 1 Creamy Vanilla, αναδεικνύει την υγιή λάμψη της. Είναι κατασκευασμένο από φόρμουλα μακράς διάρκειας με αποτέλεσμα να δρα τόσο ως primer αλλά και ως foundation.


Το υπέροχο και αποτελεσματικό αυτό make up, έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για περισσότερο από 12 ώρες. Περιέχει εκχύλισμα φρούτων και βιταμίνη C, προστατεύει από τις ακτινοβολίες UVA και UVB, ενώ η ελαφριά υφή του εξασφαλίζει άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με τη χρήση του Make up 1 Creamy Vanilla, η υφή της επιδερμίδας σας βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Magic Palette

Η Magic Palette με τις μοναδικές και ξεχωριστές αποχρώσεις της, θα δώσει ιδιαίτερο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας και θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ!

Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και δημιουργήστε ένα υπέροχο μακιγιάζ με διάρκεια!

 

Περιέχει εξαιρετικό highlighter για να τονίζετε τα σημεία του προσώπου που επιθυμείτε. Με την Magic Palette μπορείτε να επιτύχετε κορυφαίο blushing, μοναδικό contouring και κοψίματα που θα κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται αψεγάδιαστο!

Δημιουργήστε το απόλυτα επαγγελματικό μακιγιάζ με φυσικές σκιάσεις, με μία μόνο παλέτα!

Miracle Micellar Water

Η φροντίδα μετά το μακιγιάζ είναι το παν για να διατηρήσουμε ένα δέρμα υγιές που αναπνέει. Το Miracle Micellar Water απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο!

Η σύνθεσή του είναι ελαφριά και ήπια και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το Miracle Micellar Water αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη της! Περιέχει μικκύλια που δεσμεύουν τους ρύπους και απομακρύνουν αποτελεσματικά το μακιγιάζ. Η γλυκερίνη και ο βασιλικός πολτός φροντίζουν την επιδερμίδα σας χωρίς να την επιβαρύνουν.

Το Miracle Micellar Water είναι ένα από τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που αποτελεί σύμμαχο για την ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς την αναζωογονεί και επαναφέρει τη λάμψη της.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για πλύσιμο και καθαρισμό του προσώπου σας, ακόμα και αν δεν έχετε εφαρμόσει προϊόντα make up και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Το Miracle Micellar Water θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος για την καθημερινή σας ρουτίνα!

Βελτιωμένο μακιγιάζ, εντυπωσιακά αποτελέσματα

Το μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μιας γυναίκας. Είτε χρησιμοποιούμε καθημερινά προϊόντα make up είτε λιγότερο συχνά, χρειαζόμαστε τα καλύτερα!

Με τα κατάλληλα και ποιοτικά προϊόντα, όχι μόνο πετυχαίνουμε εξαιρετικά, σχεδόν επαγγελματικά αποτελέσματα, αλλά ταυτόχρονα προστατεύουμε το πρόσωπό μας από υλικά που μπορεί να το βλάψουν με την πάροδο του χρόνου.

Ευχαριστούμε την La Vie En Rose για τις προτάσεις καλλυντικών! Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα εδώ και δημιουργήστε μακιγιάζ που μαγνητίζει!

Αναδείξτε την ομορφιά του προσώπου σας και νιώστε αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα!