Στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης ο Τούρκος που κατηγορείται πως παρέσυρε και σκότωσε 57χρονο στο Τελωνείο Κήπων

Στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης ο Τούρκος που κατηγορείται πως παρέσυρε και σκότωσε 57χρονο στο Τελωνείο Κήπων

Ο 33χρονος αρνείται κάθε κατηγορία

Ενώπιον του ανακριτή Αλεξανδρούπολης θα βρεθεί σήμερα, Τρίτη (11/7) ο Τούρκος ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε 57χρονο στο Τελωνείο Κήπων. Ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Ο 57χρονος αγρότης από τις Φέρες που φέρεται να παρασύρθηκε από το όχημα του 33χρονου διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε δύο ημέρες αργότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο Τελωνείο Φερών και όλα ξεκίνησαν όταν ο 57χρονος ζήτησε από οδηγούς στην σειρά του Τελωνείου να του επιτρέψουν να περάσει για να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του θύματος με τους οδηγούς και σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 33χρονος Τούρκος οδηγός, πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του 57χρονου για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 33χρονου μετανάστη, κατοίκου Γαλλίας που επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές ενώ ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.