Ζάκυνθος: Έδειραν 37χρονο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου – Έχει κενά στην αντίληψή του

Ζάκυνθος: Έδειραν 37χρονο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου – Έχει κενά στην αντίληψή του

Άφαντοι οι δράστες

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας 37χρονος στην Ζάκυνθο. Ο άνδρας με καταγωγή από το Αγρίνιο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την Κυριακή (2/7) στην περιοχή του Λαγανά νοσηλεύεται στο Ρίο ενώ οι δράστες είναι άφαντοι.

Η κατάσταση του άνδρα κρίθηκε από τους γιατρούς της Ζακύνθου ιδιαιτέρως σοβαρή και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο 37χρονος ο οποίος εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της Κυριακής 2/7 προς Δευτέρα 3/7 να πάει στον Λαγανά για αναψυχή. Eίχε δε, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει, Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο άνδρας τελικά βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με σοβαρά τραύματα που προήλθαν από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του, σύμφωνα με το sinidisi.gr δεν θεωρήθηκε ανησυχητική και έτσι για 2 ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού. Μετά από λίγα όμως 24ωρα η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ρίο. Έκτοτε νοσηλεύεται με την κατάστασή του να έχει ξεφύγει από την φάση της κρισιμότητας αλλά με κενά στην αντίληψή του και με πιθανότατα μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Οι γιατροί επισημαίνουν πως η κατάστασή του δίνει κάποια αισιοδοξία για ανάκαμψη όμως μπορούν μόνο να περιμένουν.

Η Αστυνομία αναμένεται να πάρει κατάθεση από το θύμα που θα δώσει «φως» στην υπόθεση καθώς από το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο ενώ δεν υπάρχει μάρτυρας.