Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν θα το έλεγα ποτέ ότι θα μείνω στην Ελλάδα»

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: «Δεν θα το έλεγα ποτέ ότι θα μείνω στην Ελλάδα»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» για την επιστροφή της από την Αγγλία και την εμπειρία της

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο», η Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκαν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και μεταξύ άλλων, η νεαρή πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς αποκάλυψε, πως θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός πως όταν ήρθε πριν από έναν χρόνο από το Λονδίνο, δεν το σκεφτόταν ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι πριν από έναν χρόνο δεν θα το έλεγα ποτέ ότι θα μείνω στην Ελλάδα. Μου έχει αρέσει όμως πάρα πολύ και από τη στιγμή που θα μου έρθει μια δουλειά που θα θέλω πάρα πολύ να την κάνω στο μέλλον, θα μείνω και θα την κάνω. Και μου αρέσει η ζωή εδώ πέρα».

«Όσο είχαμε τα γυρίσματα, ήταν λίγο δύσκολο να βρω χρόνους για μένα στην καθημερινότητα γιατί έχεις 10 ώρες γύρισμα, γυρνάς, μαθαίνεις τα λόγια σου για την επόμενη ώρα και ξαναπηγαίνεις. Τώρα όμως που τελειώσαμε, προσπαθώ να ταξιδέψω, πηγαίνω σε νησιά που δεν έχω πάει. Όχι μόνη μου, με παρέα. Χθες γύρισα από την Κεφαλονιά που είχα πάει με κάποιες φίλες μου από την Αγγλία. Μου αρέσει, ναι, να μαθαίνω καινούργια μέρη».

«Πάντα έξω με κοιτάνε και… υπάρχει μια παύση. Είναι τα πέντε δευτερόλεπτα που με κοιτάνε και σκέφτονται "από που σε ξέρω" και μετά λένε… "α, είσαι η καλόγρια"» συμπλήρωσε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.