Τροχαίο στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και κατέληξε σε τοίχο

Τροχαίο στην Κηφισίας: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και κατέληξε σε τοίχο

Από καθαρή τύχη δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα

Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ακάλυπτο φρεάτιο και στη συνέχεια κατέληξε σε τοίχο, ενώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA ο οδηγός, η σχάρα του φρεατίου είχε αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει μέσα σε αυτό και να προσκρούσει στη συνέχεια με δύναμη στον τοίχο.

«Αν ήταν μηχανάκι, ο οδηγός θα είχε σκοτωθεί. Ακόμα κι αν είχα μικρότερο αυτοκίνητο θα είχα σκοτωθεί», είπε ο κος Δημήτρης.

«Το μόνο που άκουσα ήταν ένα γκουπ, ένα μεγάλο θόρυβο. Το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσα με δύναμη πλαγιομετωπικά στον τοίχο. Με το που έπεσα στο φρεάτιο έσπασε όλο το μπροστινό σύστημα και το αυτοκίνητο γύριζε σαν τρελό. Η πίσω ρόδα έσπασε χτυπώντας μετά στον τοίχο», δήλωσε.

Από καθαρή τύχη το αυτοκίνητό του δεν συγκρούστηκε με άλλα οχήματα. Εντός του ΙΧ βρίσκονταν εκείνος, η σύζυγός του και η πεθερά του, η οποία τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με την Περιφέρεια καθώς αναμένει το πόρισμα του ατυχήματος από την Τροχαία και την ασφαλιστική.