Missing Alert: Εξαφανίστηκε 34χρονος από το Περιστέρι

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 34χρονος από το Περιστέρι

Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Κινέτας

Συναγερμός έχει σημάνει στο Περιστέρι, καθώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι εξαφανίστηκε ένας 34χρονος, μετά από αίτημα που κατέθεσε η οικογένεια του άνδρα.

Η εξαφάνιση έγινε στις 03/07/2023, ξημερώματα, από την περιοχή του Περιστερίου Αττικής και πρόκειται για τον Πιτσιδιανάκη Γεώργιο, 34 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 04/07/2023, για την εξαφάνιση του Γεώργιου Πιτσιδιανάκη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Πιτσιδιανάκης Γεώργιος είναι μόνιμος κάτοικος Κινέτας και την ημέρα που εξαφανίστηκε βρισκόταν στην περιοχή του Περιστερίου, όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο.

Ο Πιτσιδιανάκης Γεώργιος έχει ύψος 1.78 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινη μπλούζα, τζιν βερμούδα, κόκκινα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι ώμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple