Σάμος: Προσήχθη μια ηλικιωμένη για την φωτιά στους Μυτιληνιούς

Σάμος: Προσήχθη μια ηλικιωμένη για την φωτιά στους Μυτιληνιούς

Η 86χρονη φέρεται να επιχείρησε ν ακάψει σφηκοφωλιά - Καλύτερη η εικόνα στο πύρινο μέτωπο

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή Μυτιληνιοί Σάμου, ενώ προσήχθη μια ηλικιωμένη, που φέρεται ως υπαίτια για την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το samosvoice.gr, πρόκειται για μια 86χρονη, η οποία επιχείρησε να κάψει σφηκοφωλιά, μη μπορώντας ωστόσο να ελέγξει εν συνεχεία την φωτιά που άναψε. Η 86χρονη βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να μεταβεί με κλιμάκιο των αρχών στο σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά, ώστε να εξηγήσει αναλυτικότερα, πως εκτυλίχθηκαν τα πράγματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά η οποία μαίνεται κοντά στον οικισμό των Μυτιληνιών, δεν απειλεί σπιτιά. Καθώς μάλιστα η εικόνα από το πύρινο μέτωπο βελτιώνεται, τα ελικόπτερα που επιχειρούσαν, έχουν αποχωρήσει από το σημείο. Υπενθυμίζεται πως για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 41 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και δύο εθελοντικές ομάδες, ενώ από αέρος επιχείρησαν τρία ελικόπτερα, με ένα εξ αυτών να έχει σπεύσει από την Νάξο, καθώς και δύο αεροσκάφη.