Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχει μπόρες το βράδυ της Τετάρτης

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα έχει μπόρες το βράδυ της Τετάρτης

Στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός και με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας το επόμενο εικοσιτετράωρο, όμως σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου θα υπάρξουν αρκετές τοπικές μπόρες και καταιγίδες το βράδυ της Τετάρτης.

Με λιακάδα θα κυλήσει η Τετάρτη σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, όπου αναμένονται τοπικές μπόρες στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Τις βραδινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη τα φαινόμενα θα ενταθούν, με μπόρες και καταιγίδες να εκδηλώνονται στα πεδινά και παράκτια τμήματα των περιοχών αυτών.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες, με κάποια σύννεφα στους ορεινούς όγκους. Οι άνεμοι από διάφορες γενικά διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ανέφερε στην ΕΡΤ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται επίσης ηλιοφάνεια στο ξεκίνημα της Τετάρτης, συννεφιά κατά τόπους και κατά διαστήματα το μεσημέρι και προς το απόγευμα, με πιθανότητα για μπόρα ή τοπική καταιγίδα στα βόρεια τμήματα της Περιφέρειας. Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.