Αλεξανδρούπολη: Φορτηγό που μετέφερε παράνομα 21 μετανάστες έπεσε σε στύλο φωτισμού

Αλεξανδρούπολη: Φορτηγό που μετέφερε παράνομα 21 μετανάστες έπεσε σε στύλο φωτισμού

Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Τον ελαφρύ τραυματισμό τριών εκ των 21 συνολικά μεταναστών, όλοι άνδρες, τους οποίους μετέφερε με φορτηγό παράνομα στη χώρα διακινητής είχε ως αποτέλεσμα η πρόσκρουση του οχήματος σε στύλο φωτισμού στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ο οδηγός-διακινητής φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να ακινητοποιηθεί μετά την πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού.

Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εκ των μεταναστών που επέβαιναν στο φορτηγό οι οποίοι για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απ' όπου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται να αποχωρήσουν εντός της ημέρας καθώς τα τραύματα τα οποία φέρουν δεν χρήζουν νοσηλείας, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο συλληφθείς διακινητής θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης ενώ για τους μετανάστες θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης των στοιχείων τους.