Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικο αγόρι στου Ψυρρή

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικο αγόρι στου Ψυρρή

Ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του και εκβίαζε με αυτό το υλικό το παιδί

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 50χρονος, ο οποίος φέρεται να βίαζε έναν ανήλικο, ενώ προηγουμένως τον είχε ναρκώσει και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Ανακριτής και εισαγγελέας με ομόφωνη γνώμη «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή στον κατηγορούμενο, μεταξύ άλλων, για βιασμό κατ' εξακολούθηση ανηλίκου από την ηλικία των 14 ετών. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία της οικογένειας του ανήλικου, ο οποίος φέρεται ότι ζούσε τον εφιάλτη επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 17χρονος σήμερα κατήγγειλε για βιασμό τον 50χρονο, ο οποίος προερχόταν από το μακρινό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του ανήλικου. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, φέρεται να έδινε ναρκωτικά στο αγόρι, το οποίο βίαζε και βιντεοσκοπούσε από το 2020, ενώ ήταν 14 ετών.

Μάλιστα, φέρεται ότι με το βιντεοληπτικό υλικό ο κατηγορούμενος εκβίαζε το παιδί, για να μην αποκαλύψει τη φρίκη που ζούσε. Στο σπίτι του 50χρονου στου Ψυρρή, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικές ουσίες, 13 σκληροί δίσκοι, εξοπλισμός drone και ένα αεροβόλο όπλο.

Μαρία Ζαχαροπούλου