Θρίλερ με τον 41χρονο που αγνοείται εδώ και 8 μήνες μετά από τροχαίο στην Χαλκιδική

Θρίλερ με τον 41χρονο που αγνοείται εδώ και 8 μήνες μετά από τροχαίο στην Χαλκιδική

Αν και θεάθηκε να βγαίνει ζωντανός από το αυτοκίνητό του, δεν έχει δώσει σημείο ζωής από τότε

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση εδώ και 8 μήνες ενός 41χρονου μετά από τροχαίο που είχε στη Χαλκιδική, καθώς βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητό του, αλλά έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Ειδικότερα, ήταν στις 2 Οκτωβρίου του 2022, όταν ο Μπάμπης επέστρεφε από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν φίλο του. Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το όχημά του ντελαπάρισε, αλλά ο 41χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από την άμορφη μάζα σιδερικών, που είχε μετατραπεί το όχημά του, αλλά έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται. Στο αυτοκίνητό του υπήρχαν το κινητό του, τα χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

«Έτυχε που περνούσε ένα μέλος μας από πίσω και σταμάτησε για τις πρώτες βοήθειες. Είδαμε όλη τη φάση αυτή, πράγματι ένα αυτοκίνητο είχε ντελαπάρει και το παλικάρι είχε βγει από μέσα ζωντανό. Πήγαμε να τον βοηθήσουμε, μας είπε πως ήταν καλά και μας είπε να κοιτάξουμε και τους υπόλοιπους. Εμείς πήγαμε στο αυτοκίνητολ για να δούμε αν υπάρχει άλλος, δεν υπήρχε όμως κανείς. Προφανώς το παιδί ήταν ζαλισμένο. Στην επιστροφή μας τον χάσαμε και ξεκίνησε το μυστήριο με την υπόθεση του Μπάμπη. Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν πολλάλ ότι μπορεί να έχει πάει στο Άγιο Όρος, γι’ αυτό πέρασε και το διάστημα των 8 μηνών. Αφότου η οικογένεια είδελ ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, απευθύνθηκε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμμος.

Η μητέρα του και ο αδελφός του κάνουν έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αν κάποιος τον έχει δει ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει μαζί τους. «Αν κάποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να με βοηθήσετε να βρω το παιδί μου. Ο Μπάμπης ήταν πολύ καλό παιδί, είχε μεγάλη πίστη και συχνά πήγαινε στο Άγιο Όρος» είπε η μητέρα του και σε άλλο σημείο πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Aρκεί να μάθω πού είναι και ότι είναι ζωντανός».

«Eίναι άφαντος... Σε μένα θα έπαιρνε ένα τηλέφωνο... Ή κρύβεται ή δεν είναι ζωντανός. Γιατί να κρύβεται, ούτε αυτό το ξέρω. Τελευταία είχε μπλέξει με μια κοπέλα, δεν ξέρω τι κοπέλα ήταν αυτή. Η κοπέλα είναι στη Γεωργία, λέει ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι και αυτή ψάχνει. Κάτι συμβαίνει με αυτήν την περίπτωση, δεν ξέρω» είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσούκαλη, που έχει αναλάβει την υπόθεση, βρέθηκε ένα παπούτσι μέσα στο αυτοκίνητο. Εικάζεται ότι του έφυγε τη στιγμή του τροχαίου. «Πρόκειται για μια υπόθεση που δεν υπάρχουν στοιχεία» επισήμανε ο κ. Τσούκαλης.