Ποιος γνωστός στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών συνελήφθη για ναρκωτικά

Ποιος γνωστός στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών συνελήφθη για ναρκωτικά

Κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα - Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης την δεκαετίατου 1990

Ένας πολύ γνωστός στιχουργός βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε άτομα τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης για υπόθεση ναρκωτικών.

Τα πέντε άτομα φέρονται να είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης και να διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 5,5 κιλά κάνναβης και 800 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 53χρονος στιχουργός έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τραγουδιστών, που κυριαρχούν στις πίστες και στο λαϊκό ρεπερτόριο.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Ο 53χρονος ήταν πυγμάχος και είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της νύχτας και μάλιστα δούλευε και ως «προστασία» σε κέντρα διασκέδασης, ενώ έχει εκτίσει και ποινή στη φυλακή στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Στην κατοχή του βρέθηκαν 27,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 95 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση

Οι πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν στις 15 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 26 έως 56 ετών, μέλη της οργάνωσης.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση τουλάχιστον από το Φεβρουάριο του 2023 και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές της Τρίπολης, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα, η οργάνωση διέθετε ιεραρχική δομή, με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους.