Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών – Τι βρέθηκε στο δωμάτιο που έμενε

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών – Τι βρέθηκε στο δωμάτιο που έμενε

Οι αστυνομικοί της σήμανσης έχουν συλλέξει DNA από το δωμάτιο της κοπέλας και το δωμάτιο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται

Στην Κω μεταβαίνουν σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια -Πατρίτσια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της 12ης Ιουνίου.

Επιπλέον, από την Αστυνομία εστάλη αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ώστε να δοθούν τα στίγματα του κινητού της 27χρονης, αλλά και να διαπιστωθεί, αν οι ώρες που κατέθεσε ο σύντροφος της, ότι είχαν επικοινωνία, είναι ακριβής. Ακόμη, αστυνομικοί της σήμανσης της Ασφάλειας Κω έχουν συλλέξει DNA από το δωμάτιο της κοπέλας και το δωμάτιο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ώστε να φανεί αν λέει αλήθεια ο συλληφθείς, ότι την πήγε σπίτι του.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η 27χρονη, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση. Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι που πιθανολογείται ότι είναι εξαφανισθείσας, μία γυναικεία μπλούζα χρώματος κίτρινου η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του. Ο 32χρονος σκόπευε να ταξιδέψει το μεσημέρι της 15ης Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 13:55 για το Μπέργκαμο Ιταλίας.

Ένα νέο στοιχείο που εξετάζει η Αστυνομία, είναι πως η 27χρονη συνάντησε τον συλληφθέντα, για να προμηθευτεί χασίς, αυτός στην κατάσταση που ήταν την μετέφερε σπίτι του και συνευρέθη ερωτικά μαζί της.