Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε σε πλειστηριασμό το οικόπεδό του στο Σοφικό Κορινθίας έναντι 72.601 ευρώ

Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε σε πλειστηριασμό το οικόπεδό του στο Σοφικό Κορινθίας έναντι 72.601 ευρώ

Τι είπε ο δικηγόρος του για την τωρινή του κατάσταση

Μετά από χρόνια, η δικαστική διαμάχη του Πέτρου Φιλιππίδη έλαβε τέλος, με τον ηθοποιό να έχει κριθεί ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τη μία. Τώρα, ο Φιλιππίδης βρίσκεται στο σπίτι του, ενώ πληροφορίες όλον αυτό τον καιρό ανέφεραν πως βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Εν μέσω όλον αυτών των περιπετειών, σήμερα έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, πως το οικόπεδο που διατηρούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην περιοχή του Σοφικού Κορινθίας βγήκε σε πλειστηριασμό, έναντι 72.601 ευρώ, ένα ευρώ παραπάνω από όσα είχε ζητήσει.

Στην εκπομπή βρέθηκε και ο δικηγόρος του ηθοποιού, ο οποίος έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την τωρινή του κατάσταση.

«Ο κ. Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε, ούτε ευχαριστήθηκε. Όπως λέω, συχνά πυκνά, δεν θα χάσει ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με το κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι ακατάδεκτη και αδιατάραχτη» είπε, αρχικά, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη να ξεκινήσουν ξανά να προβάλλονται οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε ο ίδιος, ο δικηγόρος του απαντά πως «εάν τελικά το λάθος που γίνεται από τους καναλάρχες, επιτραπεί να παίζονται σειρές του κ. Φιλιππίδη… Θα γίνει μια προσπάθεια όχι σε νομικό επίπεδο. Σε αυτό θα πρέπει να προσπαθήσει και το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, θα πρέπει να βοηθήσει. Γιατί αν αρχίσουν να προβάλλονται πάλι τα σίριαλ του κ. Φιλιππίδη, γιατί δεν είναι μόνος του, είναι και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί».