«Επίθεση» Κούγια σε Ζήνα Κουτσελίνη: Οι τηλεδικαστές στην εκπομπή της κυρά Ζήνας δεν έχουν τον Θεό τους

«Επίθεση» Κούγια σε Ζήνα Κουτσελίνη: Οι τηλεδικαστές στην εκπομπή της κυρά Ζήνας δεν έχουν τον Θεό τους

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της στο Star για την δικαστική υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με την Ζήνα Κουτσελίνη έχει ανοίξει από την εποχή που ο δικηγόρος ανέλαβε στην υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος με ανακοίνωσή του... επιτέθηκε και πάλι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για όσα ειπώθηκαν σήμερα για την κατηγορούμενη από την Πάτρα στην εκπομπή της στο Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΖΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ

Αυτοί οι τηλεδικαστές στην εκπομπή της κυρά Ζήνας δεν έχουν τον Θεό τους.
Ενώ πλέον έχει διαπιστωθεί ότι η κυρία Σ.Π. πάσχει, εκτός από τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, και από μια σπάνια μετάλλαξη ενός ομοζυγωτικού γονιδίου, το οποίο σε πολύ μεγάλο ποσοστό ευθύνεται για αγγειακές διαταραχές, συγκοπτικά επεισόδια και ανακοπές καρδιάς και το οποίο κληρονομείται, αντί να ζητήσουν από τώρα συγγνώμη για τα όσα παράνομα έχουν διαπράξει εις βάρος της κας Σ.Π. μαζί με επίορκους ιατρούς και περιφερόμενους ιατροδικαστές, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους τηλεθεατές που ακόμη τους επιλέγουν, πιθανότατα από κουτσομπολίστική διάθεση και μόνο, και οργάνωσαν μια ολόκληρη εκπομπή για το αν η Τζωρτζίνα είχε το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου, ο οποίος σύμφωνα με έρευνες παρουσιάζει μεν γενετική προδιάθεση, αλλά δεν αποτελεί το κρίσιμο εύρημα στην προηγηθείσα ανακοίνωση του δικηγορικού μου γραφείου.
Δυστυχώς γι’ αυτούς θα εισπράξουν άλλη μια μήνυση και άλλη μια αγωγή, όταν το γραφείο μας θα έχει τον χρόνο να το πράξει.

Αθήνα, 14/06/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας».