Τζόκερ: Έβαλε ο καθένας απο 50 ευρώ και κέρδισαν συνολικά 4,2 εκατ. ευρώ – Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Τζόκερ: Έβαλε ο καθένας απο 50 ευρώ και κέρδισαν συνολικά 4,2 εκατ. ευρώ – Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Δείτε τους «μαγικούς» αριθμούς

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σε πέντε τυχερούς Θεσσαλονικιούς, καθώς μοιράστηκαν το ποσό των 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας του δημοφιλούς παιχνιδιού, προέκυψαν από ομαδικό δελτίο, το οποίο δημιούργησε το κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 15. «Από χθες η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Ολόκληρη η πόλη συζητά τη μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε το κατάστημά μας. Οι νικητές σίγουρα θα περάσουν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι», τονίζει ο κ. Γιάννης Κολοκυθάς, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Το ομαδικό δελτίο και τα κέρδη

Όσον αφορά το τυχερό δελτίο, ο κ. Κολοκυθάς αναφέρει: «Το ομαδικό δελτίο με το τυποποιημένο σύστημα περιείχε 500 στήλες, με συγκεκριμένες επιλογές αριθμών και κωδικό το νούμερο 25. Κόστισε συνολικά 250 ευρώ, με τον κάθε παίκτη να καταβάλει το αντίτιμο των 50 ευρώ», σημειώνει ο κ. Κολοκυθάς. «Τα ομαδικά δελτία είναι πολύ δημοφιλή στο πρακτορείο μας. Ο κόσμος τα προτιμά γιατί μπορεί να αυξήσει τις στήλες στο δελτίο του μοιράζοντας το κόστος, ενώ εισπράττει ξεχωριστά τα κέρδη. Οι περισσότεροι παίζουν παρέα με φίλους, την οικογένειά τους ή ακόμη και με συναδέλφους, κάνοντας την συμμετοχή στο παιχνίδι πιο διασκεδαστική».

Σχετικά με τα κέρδη, υπογραμμίζει: «Μαζί με τις δύο επιτυχίες που σημείωσε το δελτίο στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, οι πέντε νικητές κερδίζουν περισσότερα από 855.000 ευρώ έκαστος. Οι τέσσερις από τους υπερτυχερούς είναι χρόνια πελάτες στο κατάστημά μας. Μάλιστα, ο ένας μας εμπιστεύεται την τύχη του εδώ και 35 χρόνια».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Τσιμισκή

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κολοκυθά επί της οδού Τσιμισκή 15, σημειώνει μια μεγάλη επιτυχία. «Έχουμε μοιράσει ξανά κέρδη στο παρελθόν, δημιουργώντας ομαδικά δελτία. Το 2019 φέραμε τύχη σε πελάτες μας που μοιράστηκαν περίπου 600.000 ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ  και 1,5 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, το ενώ το 2007 το ομαδικό μας σύστημα είχε μοιράσει 4.100.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Κολοκυθάς.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ

Οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ήταν οι εξής: 7, 21, 26, 28, 40 και τζόκερ ο αριθμός: 11.