Θρίλερ για 17χρονη στη Φρεαττύδα – Τέσσερα άτομα χτύπησαν το φίλο της και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν

Θρίλερ για 17χρονη στη Φρεαττύδα – Τέσσερα άτομα χτύπησαν το φίλο της και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν

Συνελλήφθησαν οι αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 19 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και σε 15χρονο που έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 17χρονη στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, όπου είχε πάει με τον 22χρονο φίλο της για να κάνουν το μπάνιο τους.

Ειδικότερα, μία ομάδα τεσσάρων αλλοδαπών ηλικίας από 17 έως 19 ετών έβαλαν στο στόχαστρό τους την νεαρή κοπέλα και εξαπέλυσαν συντονισμένη επίθεση με πέτρες για να εκφοβίσουν τον άνδρα, ενώ την ίδια ώρα ακινητοποίησαν και χτύπησαν την κοπέλα προσπαθώντας να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Στο σημείο πλησίασε και ένας 15χρονος, που βρισκόταν στην παραλία, προκειμένου να βοηθήσει, ωστόσο οι δράστες του επιτέθηκαν, ενώ επιχείρησαν να κλέψουν το κινητό του, όπως και αυτό του 17χρονου κοριτσιού.

Αυτόπτες μάρτυρες αντιλήφθηκαν όσα συνέβησαν στην παραλία και κάλεσαν την Αστυνομία, μοτοσικλετιστές της οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο, αναζήτησαν και εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν. Οι δράστες κατηγορούνται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη κατακράτηση, απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, απόπειρα ληστείας, σωματική βλάβη, απόπειρα κλοπής, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλή.