Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η κατάθεση της ανήλικης για πρώην διοικητή της Αστυνομίας

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η κατάθεση της ανήλικης για πρώην διοικητή της Αστυνομίας

Πώς εμπλέκεται ο ένστολος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας - Τι είπε για τον ίδιο και τον Μίχο

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό μέσα από την έκτη κατάθεσή της στους αστνομικούς, η οποία οδήγησε ήδη σήμερα στην προφυλάκιση άλλων επτά από τους συνολικά οκτώ νέους κατηγορούμενους, ενώ ένας 20χρονος γιος 47χρονου επίσης κατηγορούμενου αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Η 12χρονη όμως στις 36 σελίδες της κατάθεσής της, που έδωσε στις 11 Απριλίου, αναφέρεται όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε έναν πρώην αστυνομικό διευθυντή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας αυτός σύχναζε στο μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου και τον έβλεπε πολλές φορές όταν πήγαινε και αυτή εκεί. «Ερχόταν στο μαγαζί κάθε μέρα», είπε και συνέχισε: «Διοικητής της Αστυνομίας, πρώην νομίζω. Όταν πήγαινα εγώ κάθε ημέρα στο μαγαζί του, ερχόταν κι αυτός κάθε μέρα και καθόταν έξω».

Όσο για τη συμπεριφορά του, όπως διευκρίνισε, δεν έκανε κάτι μαζί της, αλλά όπως κατέθεσε «μου είχε πει να πάμε μια βόλτα με το αμάξι, αλλά μετά μου λέει: "έχω τη γυναίκα μου, φοβάμαι μη μας δει"». Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ, η πλατεία του Κολωνού φέρεται να ήταν για τους περισσότερους συλληφθέντες σημείο συνάντησης. «Ήταν ένας που ερχόταν στην πλατεία. Έχει και μια γυναίκα, τον είχα δει μαζί της», κατάθεσε. Όπως είπε, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες με αντάλλαγμα χρήματα. «Μου ζητούσε όποτε ερχόταν στην πλατεία», είπε η 12χρονη για τον 47χρονο οικογενειάρχη.

Παιδοψυχολόγος: Αυτός μόνο φωτογραφίες ζητούσε ή έχετε βρεθεί και από κοντά ;
12χρονη: Έχουμε βρεθεί στο αμάξι. Νομίζω ότι είναι γκρι ασημί. Με τη γυναίκα του ερχόταν στην πλατεία. Είχε και ένα πατίνι.