Τραγωδία στην Αταλάντη: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος μέσα στο σπίτι του

Τραγωδία στην Αταλάντη: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος μέσα στο σπίτι του

Ο άτυχος άνδρας που ζούσε μόνος του, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία του

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας 41χρονος στην Αταλάντη, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γείτονες δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για τον μοναχικό άνδρα και αυτό οδήγησε σύμφωνα με το lamiareport.gr συγγενικό του πρόσωπο να τον αναζητήσει το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι του. Δυστυχώς ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού του δίπλα στο τζάκι και μάλιστα είχε αρχίσει ήδη η διαδικασία της αποσύνθεσης, με τη μυρουδιά να προδίδει, ότι το θύμα ήταν νεκρό ημέρες.

Στο σημείο εκτός από την αστυνομία, βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που δε χρειάστηκε να επέμβει και η σορός παραλήφθηκε από γραφείο τελετών, προκειμένου να μεταφερθεί στη Λαμία για νεκροψία - νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο άτυχος άνδρας που ζούσε μόνος του, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία του.

Για το συμβάν προανάκριση διενήργησε το ΑΤ Λοκρών, που παρήγγειλε και τις ιατροδικαστικές εξετάσεις, αποκλείοντας από την αρχή την τέλεση εγκληματικής πράξης.